Personlig Trening i Gruppe

En treningsform som er basert på å trene variert, med høy intensitet og med funksjonelle øvelser. Personlig Trening i Gruppe kan sammenlignes med CrossFit og kan trenes av ALLE, uavhengig av fysisk form, alder eller kjønn. Våre kunder SKAL forvente å få resultater av treningen!

Her booker du en fast plass på en gruppe sammen med maks 10-12 andre deltagere. Timen blir holdt av en Personlig Trener, så her får du mye valuta for pengene. Syntes du Personlig Trener 1 til 1 kan bli litt i dyreste laget, er dette et godt alternativ for deg som likevel ønsker ekstra oppfølging, veiledning og motivasjon til å gi det lille ekstra og ikke minst, ivareta gode treningsvaner.

Personlig Trening i Gruppe er en morsom treningsform som gir utfordringer for alle, og hvor øvelsene tilpasses den enkeltes nivå. Har du skader eller plager, vil Personlig Trener tilrettelegge for deg.

Treningstimen varer i 55 minutter og blir lagt opp med ulike stasjoner hvor vi hele tiden varierer innholdet med nye øvelser og morsomme kombinasjoner. Vi jobber både selvstendig, til to og to, på tid, med repetisjoner, med konkurranser osv. Vi benytter oss av egen kroppsvekt og med redskaper som kettlebells, catslide-matter, vekter, sandsekker, step-kasser, bosu-baller, medisinballer, slynge, hantler, vektstang, boksing mm.

Timen blir så tøff som du gjør det til selv, men sammen med en personlig trener ved din side, vil vi garantere deg at du vil yte mye mer enn om du var alene på et vanlig treningsstudio. Treningsformen er sosial, allsidig og variert – du vet aldri hva du skal gjøre før du møter opp, hvilket er morsomt og motiverende. Vi flytter også treningen utendørs i vår-, sommer-, og høsthalvåret til stor sukess og glede! Hva er vel bedre enn et treningsstudio under åpen himmel?! Vi beholder samme innhold på timen og vi tar selvfølgelig forbehold for vær og vind.

Vi ønsker å gi deg en unik treningsopplevelse, der kvalitet, moro og resultater henger tett sammen!

Hvorfor velge Personlig Trening i Gruppe?

  • du får tettere oppfølging underveis i timen
  • du har alltid fast plass på din time
  • det er maks 10 personer på timen
  • alltid mulighet til å trene innendørs
  • du booker deg kun et semester av gangen
  • tilgang til mye utstyr på trening