Les hva noen av våres treningskunder sier om oss:

Stine Fjell, 47 år

- Har Marien Cornell som Personlig Trener en til en

Jeg mener at styrken til Marien ligger i kunnskap og kompetanse innen områdene trening, ernæring og helse. Hun har alltid et morsomt, variert og inspirerende treningsopplegg for meg, hvor jeg blir utfordret og pushet på med jevne mellomrom. Innen kort tid så merket jeg stor forskjell på styrke i overkropp og armer, jeg vil si at mine « fysiske» prestasjoner som jeg trodde var nærmest umulige kunne gjennomføres med en større selvfølge enn før. Og akkurat når du er strålende selvtilfreds, øker hun mine ambisjoner ytterligere. Men det nytter ikke å sutre; det blir det ikke resultater av!

Marien er sterk på coaching, motiverer og formidler informasjon for at jeg på enklest mulig måte skal nå mine resultater. Hun motiverer deg, utfordrer deg, peser deg og roser deg.

Tonje Lossius Husum, 48 år

- Trener Personlig Trening i Gruppe (har trent i 1 år)

Jeg trives veldig godt! Synes det er en fin måte å holde meg i form på. Får sikret at jeg regelmessig trener de viktigste musklene. Enkel og hard trening som fokuserer på de store muskelgruppene. Det at jeg har en fast time i uken gjør at jeg faktisk går hver uke. Trenger litt oppfølgning av trener fordi jeg har noen svake punkter i kroppen jeg må ta hensyn til. Motiverende og hyggelig å trene i en fast gruppe. Senteret oppleves som lite og personlig, med hyggelig og upretensiøs atmosfære. Timen går fort når jeg trener i gruppe med andre med musikk. I det hele tatt er jeg overasket over at jeg som alltid har drevet med dans synes at styrketrening kan være så morsomt! Litt som «blodgymmen» på barneskolen. Trenerne er inspirerende, og virker godt utdannet innen trening, kropp og helse.

Kristian Kvam, 36 år

- Trener Bootcamp og Run-Interval m/ medlemskap

Treningstilbudet har høy kvalitet i forhold til pris. Øktene er bra balansert med styrketrening, kjernemuskulaturtrening og kondisjon. Øvelsene  er varierte og morsomme. I og med at man kan styre intensiteten i øktene selv, kan jeg brenne av mye de dagene overskuddet er der, og spare meg litt i tøffe perioder på jobb. Det gir totalt sett et tilbud uten prestasjonspress fra andre enn meg selv, noe som igjen styrker motivasjonen.

Treningen har gitt en formstigning som jeg ikke hadde forventet, spesielt kondisjonsmessig. Ved siden av har det vært et bra vekttap (er under 80 kg for første gang på 15 år) og oppstramming av all muskulaturen. Jeg og familien har også opplevet et bedre humør og et massivt energioverskudd i hverdagen.

Marien er alltid blid, motiverende og flink til å følge opp. Hun er kunnskapsrik på trening og kosthold, og har alltid alternative øvelser ved skader og plager.
 

Kathrine Gjørven, 42 år

- Trener Bootcamp m/ medlemskap

Har ikke trent noe særlig de siste årene,  og egentrening ved treningssentre rundt omkring har jeg gitt opp. Jeg greier rett og slett ikke motivere meg selv nok.

Jeg begynte å trene bootcamp før jul i 2012. Jeg kjente raskt at formen ble bedre og at spesielt ryggen ble sterkere.

Bootcamp er fantastisk morsomt og utfordrende, og ikke minst slitsomt. Og det skal det jo være. Treningen er variert slik at øktene ikke blir kjedelige og gjentagende fra gang til gang. Det er bra med innetrening på vinteren, men utendørs er litt ekstra morsomt.

Samholdet i gruppene er bra, alle er så positive, og oppfølgingen og ikke minst motivering fra instruktørene er tipp topp. Jeg føler at jeg har fått litt ekstra energi av å trene!

Dessuten har det motivert meg til røykeslutt, 1 år er gått, og savnet er ikke der i det hele tatt. Marien er en energibunt uten like, og veldig morsom og inspirerende å ha som instruktør. Andre Tønnesen er også kjempeflink, og absolutt en verdig vikar for Marien.

Heidi Hoff, 41 år

- Trener Bootcamp m/ medlemskap

Bootcamp er intensivt, slitsomt og utrolig morsomt. Marien er utrolig flink til å lage morsomme og varierte timer. Høy intensitet  og at det kjøres samme opplegg hver like ukedag i en hel måned med deretter bytte av opplegget gjør at det er alltid nye utfordringer og nye mål som settes.

Jeg ble dratt med av min16 år gamle datter, og har ikke angret siden. Jeg har trent på treningsstudio i 17 år, med organiserte timer og egentrening, men dette er noe helt annet. Jeg har merket et mye større overskudd i hverdagen, og at vi bruker utemiljøet og trener sommerens måneder ute i frisk luft gir en helt spesiell følelse og glede ved treningene.

Jeg anbefaler alle å prøve og dere blir garantert hektet! Tommel opp, Marien er en utrolig søt og dyktig veileder som man er trygg på, hun kan dette her og er utrolig flink til å se hver enkelt og gi deg utfordringer som passer den enkelte.

Vilde M. Hoff, 16 år

- Trener Bootcamp og Run-Interval m/ medlemskap

Jeg startet å trene i PT i gruppe som morgentrening før skolen med Marien som trener. I dag spiller jeg håndball og trener Bootcamp og Run-Interval (løpetrening med intervaller) i tillegg. Treningene til Marien er utrolig motiverende, morsomme og helt sinnsykt slitsomme . Jeg gleder meg alltid!

Treningene er aldri like, nye og utfordrende øvelser hver gang, noe som gjør at det er utrolig gøy å være på trening. Det er også tilpasset for hver og en, så alle kan være med!

Marien er ei dame som virkelig veit hva hun driver med, og treningsmotivasjonen min blir bare bedre og bedre :-) Tilbudet hos Balanse Slemmestad er unikt!

Marita Flaat, 38 år

- Trener Bootcamp m/ medlemskap

Jeg går regelmessig på Bootcamp timer og liker konseptet med relativt enkle, men effektive øvelser, samt kombinasjonen av kondisjons –og styrketrening. Det er ekstra godt å kunne trene ute. Det at øvelsene byttes ut regelmessig gjør at jeg ikke rekker å gå lei.

Jeg har trent i snitt en gang i uken og merket fort fremgang ved at jeg kan bruke tyngre vekter, klarer flere repetisjoner, og orker å løpe mer. Timene har også gitt meg overskudd og motivasjon til å ta bedre vare på kroppen min.

Jeg opplever at instruktøren er veldig engasjert og faglig dyktig. Hun er personlig og pusher alle underveis i timene hvilket gjør at man klarer å yte litt ekstra.

Helen Riber, 40 år

- Trener Personlig Trening i Gruppe og Bootcamp m/ medlemskap

Jeg trener både pt i gruppe og har medlemskap ved siden av. Dette gjør at jeg alltid har mulighet til å trene. Jeg stortrives med å trene på Balanse Slemmestad og har vært med i 4 år.Balanse Slemmestad har et variert tilbud av ulike økter og det kommer alltid nye øvelser.

Er du ute etter et treningsalternativ som gir deg litt ekstra er dette noe for deg. Et treningsmiljø der du ikke forsvinner i mengden. Mange hyggelige treningskollegaer i ulik alder og ulik form. Treningen her gjør meg godt, å være i form er å øke livskvaliteten. Riktig trening er en god invistering , dette får jeg hos Balanse Slemmestad

Trenerne motiverer til å alt på trening. Har man spesielle hensyn å ta er det trenere som vet å tilrettelegge for akkurat deg.

Arild Braseth, 41 år

- Trener Personlig Trening i Gruppe og Bootcamp

Trener hovedsakelig PT i gruppe. Et konsept som passer meg perfekt. En føler at en får personlig oppfølging, selv om treningen skjer sammen med andre. Det å trene sammen med andre gir i seg selv ekstra motivasjon. Stemningen er alltid positiv og alle blir like sliten uavhengig av nivå i forkant.

Mine treningstimer er «hellige» i en travel kalender, og det skal virkelig mye til før de blir nedprioritert.

Trening i gruppe med PT er intensivt og hardt. Det nytter ikke å gjøre det halvhjertet.

Hvis du tror at du maksimum klarer 10 repetisjoner så får PT deg til å ta 15. Etter å ha gått fast på dette opplegget i flere år, så har jeg ennå ikke opplevd at to treninger har vært helt like.Programmet som bli lagt opp er 100% gjennomført fra A til Å. Det beste med treningen er selvsagt det å komme i form.

For min del så har jeg slitt lenge med kraftig hodepine og migrene. Etter at trening ble prioritert høyere opp, så har dette forsvunnet fullstendig.

Min PT, Marien, er genuint opptatt av at alle skal ha det bra og oppleve fremgang, selv om det er tungt. Hennes utstråling og gode humør er ekstremt smittsomt. Har hittil aldri vært misfornøyd med en eneste trening. Kan trygt anbefale Balanse Slemmestad på det varmeste til alle og enhver. Enten du er topptrent eller sofagris. Opplegget passer for alle.Det er du selv som bestemmer innsatsen.


Liv Brattås, 53 år

- Trener Personlig Trening i Gruppe

Jeg har trent i PT-gruppe i ett år og merker at jeg har blitt mye sterkere, fått mer overskudd og blitt "fastere i fisken".

Jeg startet med en time i uka, etter jul ble det to timer og nå ønsker jeg tre timer i uka. Man blir lett "revet med" fordi man merker positiv forskjell.

Det er en meget effektiv form for trening, kun en time, du bruker alle muskler og blir utslitt på en positiv måte. Dessuten er det en treningsform som passer alle, for Marien legger opp treningen slik at den passer deg og ditt behov. Hun veileder deg slik at du gjør øvelsene riktig.

Moro er det også at vi i gruppa er forskjellig. Damer og menn, unge og gamle. Marien er entusiastisk og får deg til å yte maks. Ta deg tid til en prøvetime! Du vil ikke angre!